×
2610.222166
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Η ιστορία του καταστήματος Τσιανίκας – Outdoor Experience ξεκινάει το 1975, από την επιχείρηση Δημήτρης Τσιανίκας στην οδό Παντανάσσης 17, στην Πάτρα. Το κατάστημα γίνεται γρήγορα γνωστό για την άριστη εξυπηρέτηση του και την μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το πρώτο κατάστημα Τσιανίκας εξειδικεύεται στην εμπορία ειδών κυνηγίου, και πρωτοπορεί προσφέροντας ετοιμοπαράδοτο οπλισμό και προϊόντα, γεγονός που μας ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό.

Το 1999, η επιχείρηση μεταφέρεται στην Παντανάσσης 22, υπό την επωνυμία Πολύδωρος Τσιανίκας. Το κατάστημα, συνεχίζει την παράδοση της αρίστης ποιότητας και εξυπηρέτησης και η φήμη του εξαπλώνεται πέρα από την Πάτρα. Η αυξημένη ζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών οδήγησε το 2007 στην μεταφορά της επιχείρησης στη νέα μας διεύθυνση – Μαιζώνος 229.

Το 2007 εγκαινιάζεται το νέο μας, ιδιόκτητο κατάστημα, στην Μαιζώνος 229. Το νέο κατάστημα, αξιοποιεί την εμπειρία στο εμπόριο ειδών κυνηγίου και την φήμη της επιχείρησης, και προσθέτει νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Πλέον το κατάστημα Τσιανίκας – Outdoor Experience, μετατρέπεται σε ένα πολυκατάστημα προϊόντων outdoor activities. Έχουμε συγκεντρώσει την μεγαλύτερη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων κυνηγίου, σκοποβολής, τοξοβολίας, πεζοπορίας κτλ, από οπλισμό σε εξοπλισμό, από εξειδικευμένο ρουχισμό σε sport ρουχισμό, από είδη camping σε είδη δώρων. Η αγάπη και η προτίμηση των πελατών μας ανταμείβει την πρωτοπορία μας.

Για το λόγο αυτό μεταφέρουμε την εμπειρία μας και την αγάπη μας για τις δραστηριότητες εξωτερικών χώρων και στο διαδίκτυο, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα outdoor activities στην Ελλάδα. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην ηλεκτρονική έκδοση του καταστήματος Τσιανίκας – Outdoor Experience. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε ό,τι ψάχνετε.