×
2610.222166
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

AQUA MARINA

AQUA MARINA

   

Είδη 141 εώς 150 από 156 σύνολο

  1. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ SPA AQUA MARINA M-SPA B0302860

    Κατάλληλο για όλους τους τύπους Mspa
    Μέγεθος : 11.5 x 8.6cm 

  2. ΒΑΡΚΑ ΦΟΥΣΚΩΤΗ AQUA MARINA CLASSIC 277x150cm with ELECTIC MOTOR T-18 BT88892

    • Διαστάσεις: 3 x 1,34m

    • Αεροθάλαμοι: 2+1

    • Μεγ. Αριθμός επιβατών: 3 ενήλικες + 1 παιδί

    • Μέγιστο φορτίο: 380Kg

  3. ΛΟΥΡΙ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ AQUA MARINA SURF LEASE 9'/6MM

    Ιμάντας αστραγάλου της Aqua Marina κατάλληλος για όσους ασχολούνται με θαλάσσια αθλήματα, αφού σας βοηθάει στο να μην χάνετε την σανίδα σας σε περίπτωση πτώσης σας.

  4. ΚΟΥΠΙ SUP AQUA MARINA SPORTS III CORAL

    Κουπί της Aqua Marina κατάλληλο για SUP. Η χειρολαβή του είναι σε σχήμα Τ και επενδεδυμένη με αντιολισθητικό υλικό που την καθιστά εργονομική. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και με αυξημένης αντοχής λεπίδα, αποτελεί κατάλληλη λύση για προπόνηση SUP οποιουδήποτε επιπέδου.

    39,00 €
  5. ΣΤΕΓΑΝΟΣ ΣΑΚΟΣ AQUA MARINA DUFFLE BAG 50L

    Στεγανός σάκος ώμου της εταιρείας Aqua Marina σε γαλάζιο χρώμα. Είναι κατάλληλος για την αποθήκευση και τη φύλαξη αντικειμένων, κατά τη συμμετοχή σε δραστηριότητες, στη θάλασσα ή την ύπαιθρο, αποτρέποντας την είσοδο νερού στο εσωτερικό του. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα 50 λίτρων, επιτρέποντας την αποθήκευση ελαφρύτερου αλλά και βαρύτερου εξοπλισμού, ρούχων και προσωπικών αντικειμένων, παρέχοντας πλήρη αδιαβροχοποίηση. Κλείνει με αναδίπλωση του πάνω μέρους και ασφαλίζει με κλιπ, για πρόσθετη ασφάλεια.

    90,40 €
  6. ΨΥΓΕΙΟ AQUA MARINA FISHING COOLER 2-IN-1 22L

    Ο καλύτερος σύντροφος στο ψάρεμα που θα έχετε ποτέ. Είναι κατασκευασμένο με παχύ μονωτικό υλικό και μπορεί να διατηρήσει τα ψάρια ή τον πάγο μέχρι 8 ώρες. Έχει ενσωματωμένη ψηλή πλάτη με μαξιλάρι από αφρό EVA, δίσκο για τα δολώματα και τα νήματα και χειρολαβές για ευκολία στη μεταφορά. Κατασκευασμένο από rotomolding πλαστικό. Έχει πλαστικά καρφάκια που αποτρέπουν το μπλέξιμο της πετονιάς σας. Πορτάκι στο καπάκι για να βάζετε και να βγάζετε εύκολα τα ψάρια και τα ποτά σας. Με τάπα αποστράγγισης προφυλαγμένη σε εσοχή.

    167,40 €
  7. Μαλακό υλικό που αναπνέει, στεγνώνει γρήγορα και κρατάει τα πόδια σας στεγνά και άνετα
  8. Βολική εφαρμογή : Δυνατό και ελαστικό polyester ύφασμα  με τέλεια εφαρμογή που κινείται άνετα καθώς κινείται το πόδι σας.
  9. Ελαστικό κολάρο για εύκολη εφαρμογή
36,00 €
  • ΜΑΓΙΟ ΑΝΔΡΙΚΟ AQUA MARINA ΤΑΗΙΤΙ BOARDSHORT - ΓΚΡΙ

    Τα 46cm μήκος του δίνει ελευθερία κινήσεων. Αδιάβροχο, σε κρατάει στεγνό

    32,50 €
  • ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ AQUA MARINA RAPID

    Αποσπώμενο πτερύγιο της Aqua Marina για φουσκωτά SUP. Τοποθετείται εύκολα στην κατάλληλη βάση υποδοχής της σανίδας, κλειδώνει με ασφάλεια και βοηθά στην κατευθυντικότητα του SUP και στις μανούβρες του αναβάτη.

    23,70 €
  • New

    AQUA MARINA BLUEDRIVE Χ

    Tο νέο BLUEDRIVE X είναι το πιο καινοτόμο σύστημα υποβρύχιας προώθησης. Εξαιρετικά έξυπνο και εξοπλισμένο για μια πληθώρα περιπετειών, αυτό το κιτ all-in-one μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως power fin αλλά και ως sea scooter για snorkelling ,scuba diving και free diving. Φτάστε ταχύτητες έως και 7km/h στο νερό με τη ρύθμιση 3 ταχυτήτων.
  •    

    Είδη 141 εώς 150 από 156 σύνολο