×
2610.222166
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

hupa

   

Είδη 21 εώς 30 από 53 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  1. ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ HUPA 4 ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΤΡΟΛ

    Καρέκλα παραλίας HUPA 4 θέσεων, εξαιρετικά άνετη και βολική για να μην στερείστε σε άνεση και χαλάρωση στις αποδράσεις σας στη φύση.

  2. ΟΜΠΡΕΛΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ HUPA NEMESIS BLACKOUT

    Ελαφριά και ανθεκτική ομπρέλα παραλίας HUPA μεγάλων διαστάσεων, με αεραγωγό, μεταλλικό ορθοστάτη χωρίς ανάκλιση και ύφασμα με επίστρωση BlackOut.

  3. ΣΚΙΑΣΤΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ HUPA COASTLINE II / 3 ΑΤΟΜΩΝ

    Αυτόματο σκίαστρο παραλίας HUPA με μεγάλα περιμετρικά παράθυρα με σίτες και υφάσματα σκίασης, εσωτερικές τσέπες αντικειμένων και εξωτερικές τσέπες άμμου. Η ιδανική επιλογή για της καλοκαιρινές αποδράσεις στην παραλία.

  4. ΣΚΙΑΣΤΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ HUPA SEAVIEW / 3 ΑΤΟΜΩΝ

    Αυτόματο σκίαστρο παραλίας HUPA, ιδανικών διαστάσεων και σχεδιασμού για 3 άτομα. Διαθέτει μεγάλα περιμετρικά παράθυρα με σίτες και υφάσματα σκίασης, εσωτερικές τσέπες αντικειμένων και εξωτερικές τσέπες άμμου.

    104,90 €
  5. ΣΚΗΝΗ HUPA COMET 4P - ΑΣΗΜΙ/ΜΠΛΕ

    Σκηνή Camping 4 ατόμων HUPA με διπλό πανί, δύο μεγάλες εισόδους με σίτες και περιμετρικά κάθετα φερμουάρ για κορυφαίο εξαερισμό και θέα 360°

    109,90 €
  6. ΣΚΗΝΗ HUPA COMET 3P - 3 ΑΤΟΜΩΝ

    Σκηνή Camping 3 ατόμων HUPA με διπλό πανί, δύο μεγάλες εισόδους με σίτες και περιμετρικά κάθετα φερμουάρ για κορυφαίο εξαερισμό και θέα 360°.

  7. ΣΚΗΝΗ HUPA PALACE 3P - 3 ΑΤΟΜΩΝ

    Σκηνή κάμπινγκ 3 ατόμων HUPA με μονό πανί, δύο μεγάλες εισόδους και μεγάλα τετράγωνα παράθυρα με προστατευμένα φερμουάρ.

  8. ΣΚΗΝΗ HUPA PALACE 5P - 5 ΑΤΟΜΩΝ

    Σκηνή κάμπινγκ 5 ατόμων HUPA με μονό πανί, δύο μεγάλες εισόδους και μεγάλα τετράγωνα παράθυρα με προστατευμένα φερμουάρ.

    109,90 €
  9. ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ HUPA VIPER

    Πτυσσόμενο καρεκλάκι από την Hupa σε μπλε χρώμα, κατάλληλο για να το χρησιμοποιείτε στην παραλία, αλλά και στις εξορμήσεις σας στην ύπαιθρο. Η κατασκευή του σκελετού προσδίδει αντοχή και σταθερότητα, καθώς είναι φτιαγμένος από μέταλλο. Διαθέτει textilene ύφασμα, ένα ειδικό υλικό από νήματα πολυεστέρα ή πολυβινυλοχλωριδίου.

  10. ΟΜΠΡΕΛΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ HUPA MAESTRO

    Ανθεκτική και ελαφριά ομπρέλα θαλάσσης HUPA Maestro χωρίς ανάκλιση, με μεγάλο αεραγωγό, εσωτερική σίτα και προστατευμένες άκρες ακτίνων.

    39,90 €

   

Είδη 21 εώς 30 από 53 σύνολο

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6