×
2610.222166
Καλάθι0Item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Salomon

Salomon

   

Είδη 11 εώς 20 από 97 σύνολο

  1. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ SALOMON ALPHACROSS 4 GTX - ΜΩΒ

    Το συγκεκριμένο ορειβατικό παπούτσι παρέχει τέλεια εφαρμογή, αδιάβροχη προστασία και είναι ιδανικό για τρέξιμο σε μονοπάτια.

    120,00 €
  2. New

    ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ SALOMON X ULTRA 4 MID GTX - ΓΚΡΙ

    Zήσε την απόλυτη εμπειρία με το X-Ultra 4 Gtx Μid. Είναι εξοπλισμένο με ένα νέο πλαίσιο, για ακόμη καλύτερη προστασία ευαίσθητων αρθρώσεων χωρίς να διακυβεύεται η ελευθερία κινήσεων.

    180,00 €
  3. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SALOMON HYPULSE GTX - ΜΑΥΡΟ

    Με την ευελιξία ενός παπουτσιού τρεξίματος, πλήρως αδιάβροχη προστασία Gore-Tex και ενεργό κράτημα σε όλο το εύρος κίνησης, το HYPULSE GTX θα σε οδηγήσει σε όποιο μονοπάτι εσύ επιθυμείς.

    120,00 €
  4. ΜΠΟΤΑΚΙΑ SALOMON SHELTER CS WP - ΜΑΥΡΟ

    Τα Salomon Shelter CS WP είναι καθημερινά χειμερινά μποτάκια που προσφέρουν άνεση, ζέστη και αδιάβροχη προστασία σε χαμηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει τεχνολογία Advanced Chassis™ για μέγιστο έλεγχο κινήσεων, ενέργειας και αύξηση της σταθερότητας.

    140,00 €
  5. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SALOMON ALPHACROSS 4 GTX - ΧΑΚΙ

    Ένα παπούτσι trail με περισσότερα από ένα κόλπα στο μανίκι του. Ευέλικτο, με υψηλή πρόσφυση και άνεση, το ALPHACROSS 4 GORE-TEX έχει αδιάβροχο επάνω μέρος σχεδιασμένο για τα στοιχεία και βαθιές, επιθετικές ωτίδες για να κρατάτε το κράτημα σε διάφορα εδάφη. Μια πιο μαλακή σύνθεση ενδιάμεσης σόλας, πιο γενναιόδωρη εφαρμογή και μαλακή επένδυση με άνεση σε αυτό το σφαιρικό προπονητικό.

    120,00 €
  6. ΜΠΟΤΑΚΙΑ SALOMON QUEST 4 GTX - ΧΑΚΙ

    Σχεδιασμένο για μεγάλες αποστολές και δύσκολες συνθήκες, το Quest σας υποστηρίζει. Έχουμε ενημερώσει το πλαίσιο για να στοχεύσουμε τις ευαίσθητες αρθρώσεις και τυλίγουμε το πόδι για επιπλέον υποστήριξη. Ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένοι είστε ή πόσο βαρύ είναι το φορτίο σας, το Quest 4 Gtx εξασφαλίζει μια σταθερή αλλά ομαλή διαδρομή σε οποιοδήποτε έδαφος. Ενισχύοντας το πόδι σας, το νέο πλαίσιο 4V ADV-C παρέχει επιπλέον υποστήριξη γύρω από τη φτέρνα και βοηθά στη μείωση της μυϊκής κόπωσης ειδικά με ένα βαρύ σακίδιο.
    220,00 €
  7. ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ SALOMON OUTSNAP CSWP - ΜΑΥΡΟ

    Το OUTsnap CSWP είναι ένα ελαφρύ, αθλητικό μποτάκι τριών εποχών με λεπτό προφίλ, ιδανικό για καθημερινή ζωή στην πόλη ή στο βουνό. Διαθέτει εσωτερική επένδυση από microfleece και χειμερινή εσωτερική σόλα για επιπλέον ζεστασιά, προστατευτικό μεσαίο σχεδιασμό, και εξωτερική σόλα Contagrip® που προσφέρει αυτοπεποίθηση χαρίζοντας πρόσφυση σε σκληρές, μαλακές, υγρές ή στεγνές επιφάνειες.

    150,00 €
  8. ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SALOMON HYPULSE GTX - ΜΠΛΕ

    Με την ευελιξία ενός παπουτσιού τρεξίματος, πλήρως αδιάβροχη προστασία Gore-Tex και ενεργό κράτημα σε όλο το εύρος κίνησης, το HYPULSE GTX θα σε οδηγήσει σε όποιο μονοπάτι εσύ επιθυμείς

    120,00 €
  9. ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ SALOMON XT 15L - ΜΑΥΡΟ

    Σακίδιο πλάτης της εταιρείας Salomon, χωρητικότητας 15lt, ιδανικό για μικρές πεζοπορικές εκδρομές ή για ημερήσιες εξορμήσεις στη φύση.

    110,00 €
  10. ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ SALOMON XT 10L - ΜΠΛΕ

    Σακίδιο πλάτης της εταιρείας Salomon, χωρητικότητας 10lt, ιδανικό για μικρές πεζοπορικές εκδρομές ή για ημερήσιες εξορμήσεις στη φύση.

    100,00 €

   

Είδη 11 εώς 20 από 97 σύνολο